Over ons

Wie zijn we?

👋 WELKOM

Welkom op de website van ClickRent! Als je op zoek bent naar de ultieme springkasteelervaring, dan ben je hier op de juiste plek. Kris, zaakvoerder van Click Productions, zorgt er samen met zijn team voor dat jouw springkasteelavontuur of evenement onvergetelijk wordt. 

Bij Click Productions draait alles om het leveren van plezier en entertainment. We hebben een uitgebreid assortiment aan springkastelen en attracties die geschikt zijn voor verschillende evenementen en gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een buurtbarbecue, een bedrijfsevenement of een bruiloft, wij hebben de perfecte springkastelen en attracties om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Onze troeven

🎉 CLICK … ALTIJD EEN REDEN TOT FEEST !
Met een trendy en up-to-date assortiment van meer dan 100 attracties, is CLICK toonaangevend in de verhuur van kwalitatieve mobiele attracties, waaronder springkastelen, rodeostieren of carrousels, voor particuliere- en bedrijfsevenementen. We richten ons daarbij niet alleen op kinderen  en jongeren, maar op iedereen die zich al even jong van hart voelt. Sterke troef van ons breed gamma is dat we steeds het pasklare antwoord op zak hebben om uw evenement last minute bij te sturen. Flexibiliteit troef dus! Wedden dat ook jij met CLICK een gat in de lucht springt?

💪 CLICK … GEEN DOETJES AAN HET WERK !
Onze 10-jarige ervaring garandeert de perfecte mix van entertainment en attractie. De interactie van de attractie met haar omgeving vraagt immers een specifieke aanpak. Onze kwalitatieve attracties in combinatie met ons gepersonaliseerd en professioneel advies resulteren in een unieke, flexibele en ijzersterke safety-first visie waar we 110% achter staan. Wist je trouwens dat Click er een erezaak van maakt zowat alle attracties zelf te plaatsen en op te halen? Het verrassingseffect laten we liever aan de attracties zelf over!

🥇 CLICK … HET BESTE OF NIKS !
Tevreden klanten zijn de motor van onze business. onze klantentevredenheid vertaalt zich in de loyaliteit van honderden trouwe klanten die we intussen over gans Vlaanderen tot zelfs in het buitenland mochten ervaren. Door ons nauw contact met de klant en ons inzicht in een correcte prijssetting voorafgaand aan iedere activiteit, kunnen wij uw wensen naadloos coveren.