FAQ

 Jij hebt nog vragen? Wij de antwoorden!

Is het mogelijk een springkasteel zelf op te halen? 

Bij een aantal springkastelen of attracties is het inderdaad mogelijk om deze zelf op te halen. Dit wordt telkens vermeld op de pagina van het artikel. 

De grote, zware, fragile attracties worden enkel geleverd. 

Wanneer een springkasteel of attractie wordt opgehaald, vragen we een waarborg.  

De duur van de verhuur per dag is maximum 12 uur. De verhuurperiode voor een weekend is van zaterdagmorgen tot en met zondagavond. De verhuurperiode voor een week is van maandagmorgen tot vrijdagavond.

Het bezorgen van gehuurde materiaal wordt gepland tussen 06.00u en 13.00u op de dag van de huur, tenzij anders overeengekomen. Exacte tijdstippen kunnen daarbij niet worden ingepland. De levering zal plaatsvinden in vooraf overeengekomen dagdelen (richturen worden gegeven in een range van 2u).

 Als het springkasteel voor één dag wordt gehuurd, zal het op de dag van levering uiterlijk om 22.00 uur worden opgehaald. Als men het later wil laten ophalen of pas de volgende dag, is dit mogelijk tegen extra kosten.

Bij Click Productions vermelden we op onze website richtleeftijden bij de verschillende springkastelen en attracties. Hoewel springkastelen in principe geen specifieke leeftijdsgrens hebben, willen we ervoor zorgen dat alle gebruikers veilig kunnen genieten van de attracties. Daarom adviseren we om per springkasteel slechts één leeftijdscategorie toe te laten.

 Wens je de reservering te verplaatsen omwille van slecht weer? Dit kan tot 12.00u, 1 dag voor de aanvang van de huurperiode. Het gehele huurbedrag wordt omgezet in een tegoedbon die geldig is voor 2 jaar.

Een Rodeo Basic kan enkel kantelen in verschillende richtingen. Een Rodeo Advanced kan naast kantelen ook draaien in verschillende richtingen.

Indien de regels strikt worden nageleefd, is de kans op ongevallen bijzonder klein. Tot op heden hebben wij dan ook nog geen ongevallen meegemaakt.

De huurder dient als goede huisvader zorg te dragen voor de gehuurde materialen. Materialen die gestolen of beschadigd zijn, dienen vergoed te worden door de huurder.